Amarantusowy omlet z jabłkiem

20.12.2016

Omlety przygotowuję na różnorodny sposób. Zawsze inaczej. Tym razem postanowiłam użyć mąki z amarantusa, a dodatkowo dodać soczyste jabłko. Pycha!

Składniki:2 jajka10 tabletek słodziku3 łyżki mąki z amarantusaszczypta proszku do pieczeniacynamonaromatjabłko
Sposób przygotowania:Jajka ucieramy z słodzikiem na puszystą masę. Następnie dodajemy aromat, proszek do pieczenia i mąkę.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close