Chleb jarzynowy z prażoną cebulką

20.12.2016

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Puszysty , domowy i bardzo oryginalny w smaku chleb pszenny na drożdżach z dużą ilością jarzyn oraz prażonej cebulki.Smakuje wyśmienicie sam lub upieczony w tosterze podany z plastrem żółtego sera. Chlebek dzięki smarowaniu wodą zachowuje długo chrupiącą skórkę , świeżość i puszystość.

Składniki:
350g.mąki pszennej
7g.suchych

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close