Śledzie w paście warzywnej

22.12.2016

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Połączenie smażonych na maśle jarzyn z pieczarkami w przecierze pomidorowym oraz śledzia okazało się strzałem w dziesiątkę , śledzie wyszły pyszne .Przełożone warstwowo pięknie prezentują się na stole.

Składniki:
500g płatów śledziowych solonych
mleko+woda
Pasta warzywna:
2 cebule
2 marchewki
1 pietruszka
500g. pieczarek
200g. przecieru pomidorowego

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close