Śledzie w śmietanie z karmelizowaną cebulą i jabłkiem

22.12.2016

Bardzo smaczne połączenie śledzia z sosem na bazie słodkiej i kwaśnej śmietany z winnymi jabłkami oraz karmelizowaną cebulą.

Składniki:
500g. płatów śledziowych marynowanych
ocet
pieprz
Sos śmietanowy:
300 ml kwaśnej śmietany 18%
200 ml słodkiej śmietany 30%
2 winne jabłka
2 cebule
2 łyżki masła
1 łyżka cukru
sól , pieprz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close