Wegański sernik z melonem i piernikowym masłem orzechowym!

22.12.2016

WEGAŃSKI TOFURNIK PIERNIKOWY
/1 duża i 1 mała kolilka/350 g tofu naturalnego25 g mąki kokosowejłyżka wegańskiego zamiennika jajka w proszku + 2 łyżki mleka roślinnego(można spróbować z „jajkiem chia” lub po prostu dodać łyżkę lnu mielonego)szczypta soliłyżka masła orzechowego piernikowego (Primavika)kilka kropel ekstraktu waniliowegołyżeczka oleju kokosowego do

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close