Koreczki z salami i jajkami przepiórki

Pyszna, szybka, kolorowa przekąska na Świąteczny lub Sylwestrowy stół 🙂

Składniki na 16 koreczków:
ok 120 g małych plasterków salami4 kromki chleba8 jajek przepiórczych4 pełne łyżki buraczków z chrzanem2 kiszone ogórki2-3 łyżki majonezukolorowy pieprz
Przygotowanie:

Kromki chleba pokroić kostkę mniej więcej wielkości plasterków salami.

Jajka przepiórcze ugotować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close