Muffiny z boczkiem i jarmużem

30.12.2016

Kolejne muffiny na słono – tym razem z boczkiem i jarmużem. Jako zamiennik kanapek do szkoły lub pracy.
Składniki:6 plasterków boczku,2 łyżeczki oleju,375 g mąki pszennej,2 łyżeczki proszku do pieczenia,szczypta soli, pieprz,2 liście jarmużu,2 jaja,250 ml mleka,125 g masłaPrzygotowanie:
Boczek pokroić w kostkę, przysmażyć na oleju aż będzie chrupki.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close