Szynka w glazurze miodowo-sojowej

04.01.2017

Pyszna słodko-kwaśna szynka pieczona w sosie sojowym z miodem i powidłami to szybka i łatwa propozycja na uroczysty obiad. Gorąco polecam!

Składniki:1,2 kg szynki – najlepiej ‚kulka’marynata:4 łyżki ciemnego sosu sojowego6 łyżek miodu2 łyżki octu winnego2 łyżki sosu Worcester4 łyżki powideł śliwkowych (można pominąć)
Sposób przygotowania:Szynkę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close