Zupa meksykańska

23.01.2017

Mój Syn nauczył się przyrządzać taką zupę i często nią nas zaskakuje:)

Składniki :

puszka kukurydzypuszka fasoli czerwonej2 puszki pomidorów krojonych- bez skórypieczarki 1/2 kg1 papryka czerwona3 cebuleprzyprawa meksykańskamasło klarowanePulpeciki do zupy:1/2 mięsa mielonego1 jajkobułka tarta, cebula, sól, pieprzPrzygotowanie :Kukurydzę i fasolkę osączyć

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close