Gryczane naleśniki z masłem z orzechów laskowych.

24.01.2017

NALEŚNIKI GRYCZANE/przepis własny/Ciasto:
3/4 szklanki mąki graham1/4 szklanki mąki gryczanejszklanka mleka/mleka roślinnego1 jajkopół łyżeczki (!) stewii w kryształkach 10:1 (Stewiarnia.pl)łyżeczka oleju kokosowegoszczypta soli
Nadzienie:
czekoladowe masło z orzechów laskowych (Justin’s)
+mus z borówek i pestki granatu do dekoracji
Przygotowanie:
Wszystkie składniki miksuję na jednolitą masę, a następnie

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close