Kasza kukurydziana ze szpinakiem i jajkiem w koszulce

Propozycja śniadaniowa dla znudzonych monotonią porannych zwyczajów.

    20 min

składniki:

1 szklanka kaszy kukurydzianej
3 garście szpinaku w liściach
2 jajka 
parmezan
sól i pieprz
1 ząbek czosnku
oliwa z oliwek

wykonanie:

Gotujemy kaszę w proporcjach 2:1 (2 szklanki osolonej wody na 1 szklankę kaszy), przez ok. 15 min.
W międzyczasie siekamy drobno lub przeciskamy przez praskę czosnek i

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close