Chińszczyzna z makaronem noodle na szybko

30.01.2017

Błyskawiczne danie dla wielbicieli azjatyckiej kuchni.

Składniki:

ok 200 g makaronu noodle
duża pierś z kurczaka
opakowanie mrożonki mieszanki chińskiej

Sos:

2 łyżki sosu sojowego
łyżka miodu
2 łyżki soku z limonki lub cytryny
2 ząbki czosnku (przeciśnięty przez praskę)
imbir, papryka słodka i ostra, kumin, cynamon, odrobina kakao, sól, pieprz
łyżka mąki kukurydzianej

Przygotowanie
Makaron przygotowujemy wg instrukcji na opakowaniu. Pierś

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close