Jednoporcjowa szarlotka na kruchym cieście

02.02.2017

Bardzo szybka i smaczna szarlotka na raz. Idealna do popołudniowej herbatki. 🙂

Składniki:
Kruche ciasto:

1 żółtko4 łyżki oleju3 łyżki zimnej wody2 łyżki erytrolu lub ksylitolu1 szklanka mąki ryżowejMus:2 jabłkacynamon1 łyżeczka mąki ziemniaczanej 1 łyżka soku z cytryny
Sposób przygotowania:Do miski dodajemy mąkę, erytrol, żółtko, olej

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close