Podpłomyki z warzywami, kurczakiem i Fetą

02.02.2017

Składniki(na 1 porcję)
na ciasto:- pół szklanki mąki pełnoziarnistej (ok. 65 g),- łyżeczka oleju rzepakowego (ok. 5 g),- 1/4 łyżeczki soli,- letnia przegotowana woda,
na farsz:- łyżka koncentratu pomidorowego (ok. 25 g),- filet z piersi kurczaka (ok. 100 g),- 2 łyżeczki oleju rzepakowego (ok. 10 g),
– cebula (ok. 70

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close