Barszcz ukraiński

03.02.2017

Składniki:

na ok. 3 l. wody

mięso z kością – 0,7 kg.

cebula duża- 1 szt.

marchewka duża- 1 szt.

buraki średnie- 3 szt.

przecier pomidorowy- 1 łyżka

liść laurowy- 2 szt.

ziele angielskie – 6 ziarenek.

ziemniaki średnie- 2- 3 szt.

kapusta- 1 kg.

czosnek- 3 ząbki

fasola czerwona

zielenina,śmietana

sól,pieprz

Fasolę zalewamy na parę godzin ciepłą wodą. Z mięsa robimy wywar (gdy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close