Żeberka w marynacie miodowo-musztardowej

06.02.2017

Kruche, rozpływające się w ustach mięso o delikatnie słodkim smaku. Takie żeberka mogłabym jeść bardzo często. Najlepiej podane z kiszoną kapustą i ziemniakami.

Składniki:

ok. 600g żeberek mięsnych,1 marchew,1 pietruszka,1/3 korzenia selera,cebulaMarynata I:2 litry wody,1 łyżka soli,5-6 ziaren ziela,2 liście laurowe,2 ząbki czosnku,1 łyżeczka kminku,3 łyżki octuMarynata II:5

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close