Kapuśniak na słodkiej kapuście.

12.02.2017

Kapuśniak ten to moja wersja, która nam bardzo smakuje. Jest idealnie zrównoważona, słodko kwaśna i z pyszną mięsną wkładką.
Potrzebujemy:
500 g skrzydełek z kurczaka3 litry wody1/4 główki kapusty białej3 marchewki2 pietruszki1 cebula3 ziemniaki1 opakowanie Suszonych plastrów pomidorów od Amkezkilka kulek ziela angielskiego2 listki laurowesól, pieprz1 łyżka

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close