Naleśniki gryczane smażone na sposób francuski.

14.02.2017

GRYCZANE NALEŚNIKI PEŁNOZIARNISTE/przepis własny/
Ciasto:
3/4 szklanki mąki pełnoziarnistej1/4 szklanki mąki gryczanejszklanka mleka/mleka roślinnego1 jajkołyżeczka cukru z kwiatu kokosałyżka masła klarowanegoszczypta soli
* I sposób podania:
Nadzienie:
twarożek grani wymieszany z ekstraktem z wanilii, syropem klonowym i masłem migdałowym
Dodatki:
nerkowcepopping z ziaren canihuycukier puder trzcinowytruskawki
II sposób

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close