paprykarz szczeciński z wędzoną makrelą

15.02.2017

Uwielbiam paprykarz szczeciński ..Ciągle coś zmieniam, dodaję a zawsze jest smaczny i chętnie zjadany.. Polecam dzisiaj z wędzoną makrelą z dodatkiem imbiru.. Produkty: 2 wędzone makrele 3 marchwie 2 cebule 1 1/2 opakowanie ryżu 2 puszki pomidorów w całości 5 ząbków czosnku OLIWA DO SMAŻENIA + MASŁO SÓL,PIEPRZ,PAPRYKA SŁODKA ORAZ

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close