Pieczona komosa ryżowa z bakaliami.

19.02.2017

PIECZONA BIAŁA QUINOA Z BAKALIAMI BEZ DODATKU CUKRU | BEZ GLUTENU/przepis własny/
120 g ugotowanej komosy ryżowej bio (50 g przed ugotowaniem)15 g mąki z quinoa10 g łupin babki śródziemnomorskiejjajko4 łyżki jogurtu greckiego2 łyżki erytrolu3 pokrojone w paski niesiarkowane morele suszoneszczypta soli1/3 łyżeczki sodyłyżeczka masła klarowanego gheetrzy pokrojone w

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close