Omlet z serkiem wiejskim, quinoą i kurkumą

22.02.2017

OMLET SERNIKOWY Z QUINOA I KURKUMĄ/1 porcja/opakowanie (150 g) serka wiejskiego30 g mąki gryczanej20 g płatków quinoa20 g prażonego sezamu2 jajkakilka kropli ekstraktu z wanilii (lub cukru waniliowego)szczypta soli1/3 łyżeczki proszku do pieczeniałyżeczka oleju kokosowego do natłuszczenia patelni (lub innego) 3 łyżeczki syropu daktylowego1/2 łyżeczki kurkumy
Wszystkie składniki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close