Makaron ze szpinakiem i łososiem

23.02.2017

Przepis na szybki obiad, który zasmakuje nawet wybrednym podniebieniom.

Składniki:

ok 250 g makaronu papardelle
200 g łososia wędzonego
200 g mrożonego szpinaku rozdrobnionego
150 g śmietany 18%,
2 ząbki czosnku
sól, pieprz

Przygotowanie
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. W międzyczasie na patelni rozgrzewamy oliwę lub masło, wrzucamy bardzo drobno posiekany czosnek oraz zamrożony szpinak.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close