Zapiekanka ryżowa ze szpinakiem

28.02.2017

Szybka, bezmięsna zapiekanka z ryżem i warzywami.

Składniki:

200 g ryżu
cebula
marchew
puszka kukurydzy
ok 200 g szpinaku mrożonego
150 g śmietany 18%
2 jajka lub 150 g sera żółtego
sól, pieprz

Przygotowanie
Ryż gotujemy w osolonej wodzie, wg instrukcji na opakowaniu. Cebulę kroimy w drobną kostkę, marchew ścieramy na tarce o grubych oczkach. Cebulę i marchew podsmażamy,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close