Zrazy wołowe zawijane z boczkiem i ogórkiem kiszonym

28.02.2017

Kolejna propozycja zrobiona na życzenie mojego domownika. Jemu smakowało, myślę że Wam też będzie.Składniki:1 kg zrazówki wieprzowej
10 płaskich łyżeczek musztardy sarepskiej
3 cebule
2 ogórki kiszone
20 g chudego boczku wędzonego
2 ziela angielskie
1 liść laurowy
2-3 łyżki mąki
sól/pieprz
wykałaczki i olej do smażenia

Przygotowanie:
Zrazówkę

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close