Najprostsze naleśniki bezglutenowe

03.03.2017

Dziś mój sposób na moje ukochane naleśniki. Moja prosta, uniwersalna mieszanka mąk, mleko roślinne i…naleśniki bez glutenowe i bez laktozy mamy gotowe. Słowem…nic prostszego

Składniki:

2 łyżki mąki kukurydzianej (lub jaglanej)
2 łyżki mąki ryżowej
1 łyżka mąki ziemniaczanej
2 jajka
1 szklanka mleka kokosowo-ryżowego (może być każde inne roślinne mleko)
2 łyżki oleju rzepakowego
szczypta soli

Przygotowanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close