Kurczak pieczony na warzywach

04.03.2017

Składniki na 4-6 porcji:z przepisu z książki D. Kamińskiej „Superfood po polsku”1 kg udek z kurczaka3 buraki250 g fasolki szparagowej (przelana gorąco wodą)1 czerwona papryka2 jabłka1 cebula4 ząbki czosnku1 por2 marchewki2 łyżki suszonego tymianku2 łyżki szczypiorku1 garść słonecznika1/2 łyżeczki słodkiej paprykisól, pieprzolej, oliwa
1. Kurczaka umyć, osuszyć.2. Buraki obrać,

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close