Barszczyk czerwony z mlekiem kokosowym i wietnamskie naleśniki

No to zaczynamy moi mili.
Barszczyk czerwony przeważnie podajemy z krokietami, pasztecikami i jest to danie iście staropolskie.
Ja dzisiaj poeksperymentowałam z daniami tradycyjnymi i wymyśliłam całkiem odmienne acz podobne danie.
Pyszny barszczyk zaprawiony mlekiem kokosowym i cudowne wietnamskie naleśniki z nadzieniem z grzybów i kapusty kiszonej.
Rezultat jest znakomity, do wypróbowania.
Barszczyk czerwony z

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close