Kurczak z Makaronem Mie

Skład:

2 filety z kurczaka

2 większe szalotki

1 średnia marchew

pół czerwonej papryki

2 szklanki poszatkowanej kapusty pekińskiej

kawałek imbiru (ok. 5cm)

4 ząbki czosnku

pół papryczki chili

150ml sosu sojowego

2 łyżeczki sosu ostrygowego

½ łyżeczki oleju sezamowego

3 łyżki oleju słonecznikowego (może być rzepakowy)

100ml sosu słodkiego chili

125g makaronu Mie

szczypiorek

Przygotowanie:

Filety z kurczaka myjemy i osuszamy ręcznikiem

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close