Strogonow Drobiowy

Skład:

1 kg udek z kurczaka

10 średnich pieczarek

pół czerwonej papryki

2 małe ogórki konserwowe

1 większa cebula

400ml bulionu drobiowego

300ml passaty pomidorowej

2 łyżki mąki

sól, pieprz

papryka ostra

2 łyżki śmietany 22%

olej do smażenia

Przygotowanie:

Udka myjemy i zdejmujemy skórę oraz wycinamy kość. Mięso kroimy w paski i przekładamy do miski. Przyprawiamy solą, pieprzem oraz

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close