Zupa pieczarkowa z sezamem

18.03.2017

Pomysł na szybki, zdrowy obiad – zupa pieczarkowa z sezamem i groszkiem ptysiowym 🙂
Składniki:250g pieczarek1 l bulionu warzywnego100g serka śmietankowego4 łyżki oleju sezamowego4 łyżki sezamuSól himalajskaPieprz czarny Czosnek granulowanyPapryka chilli Groszek ptysiowy/grzanki
Przygotowanie:Gotujemy bulion na małym ogniu. Na patelni smażymy pokrojone w plastry pieczarki z solą

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close