Serek wiejski z truskawkami i płatkami migdałowymi

19.03.2017

Składniki na 1 porcję:1 serek wiejskikilka truskawekgarść płatków migdałowychszczypta cynamonumiód
Płatki migdałowe uprażyć na suchej patelni. Truskawki umyć, odszypułkować pokroić na mniejsze kawałki. Do miseczki przełożyć serek wiejski, dodać płatki migdałowe, cynamon i miód. Wymieszać.Można zjeść z ciemnym pieczywem.
Przepis pochodzi z książki Beaty Śniechowskiej „Pyszne poranki”

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close