Sernik na zimno z jogurtów greckich i galaretką

21.03.2017

Najprostsze, ale nie należące do najszybszych ciast – sernik na zimno. Chwila cierpliwości i można cieszyć się smakiem.

Składniki:
Masa serowa:

3 opakowania (900g) jogurtu greckiego np. Bakoma1 galaretka np. truskawkowa (o obniżonej zawartości cukru)Wierzch:1 galaretka np. pomarańczowa (o obniżonej zawartości cukru)
Sposób przygotowania:Opakowanie galaretki rozpuszczamy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close