Czekoladowo – kawowy sernik z wiśniami.

02.04.2017

CZEKOLADOWY SERNICZEK Z RICOTTY/1 porcja/
250 g ricotty2 łyżki budyniu waniliowego bez cukrułyżka kakao50 ml mocnego espresso (LaSelva)pasek gorzkiej czekoladyduże jajkoszczypta solikilka kropel ekstraktu pomarańczowego (lub olejku)łyżeczka masła do natłuszczenia formy2 łyżki konfitury z białych fig (LaSelva)kilka wiśni
Ricottę zmiksować na gładką masę z jajkiem, espresso i solą. Dodać

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close