Prosta sałatka do obiadu

02.04.2017

Składniki :

główka sałatymały zielony ogórekpęczek rzodkiewekkoperek, szczypioreksól, pieprzsok z cytryny, oliwa, miódewentualnie: jogurt grecki, pieprz, sól, cukier puder
Przygotowanie:Umyte liście sałaty osuszyć, porozrywać na mniejsze kawałkiRzodkiewkę, ogórek, koperek oraz szczypiorek pokroićUkładać w misce warstwami; sałata, rzodkiewka z ogórkiem, posypywać szczypiorkiem i koperkiem, aż

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close