Cykl wielkanocny: Bezglutenowa kokosowa babka z kremem stracciatella (Ciambella al cocco con crema stracciatella, senza glutine)

SKŁADNIKI
Babka kokosowa200 g mąki kokosowej200 g mąki ryżowej200 g masła 100 g cukru2 jajka1 żółtko1 laska wanilii16 g proszku do pieczenia100 ml mleka
Krem stracciatella250 g serka philadelphia50 g śmietany50 g cukru pudru50 g gorzkiej czekolady
****
INGREDIENTI
Ciambella al cocco200 g di farina di cocco200

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close