JAJKA W ” GNIAZDKACH” Z SZYNKI

Dziś propozycja na Wielkanocne śniadanie – jajka w roli głównej. Otulone pyszną szyneczką dojrzewającą smakują wyśmienicie,musicie koniecznie spróbować. Pomysł podpatrzyłam w „Pani domu” , ale zrobiłam po swojemu.

Składniki:
4 jajka8 plasterków szynki dojrzewającej 2 -3 rzodkiewki1 łyżeczka majonezu1 łyżeczka chrzanusól,pieprzszczypiorek i kiełki rzeżuchy do dekoracjiJajka ugotować

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close