Gulasz z soczewicy z kiełbaskami

07.04.2017

Pyszny, sycący gulasz z soczewicy wzbogacony o
Potrzebujemy:2 cebule3 łyżki czerwonego oleju palmowego2 marchewki500 ml soku pomidorowego340 g przecieru pomidorowego150 ml wody1 szklanka czerwonej soczewicy1/2 szklanki ryżu/ 1 torebka ryżu1/2 łyżeczki słodkiej wędzonej papryki2 liście laurowesól, pieprz1 opakowanie Kiełbasek wiedeńskich od Maestro Henryk KaniaCebulę kroimy w drobną

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close