Jajka faszerowane awokado

07.04.2017

Jajka faszerowane awokado – szybkie i bardzo proste w przygotowaniu, a dodatkowo zdrowe i dietetyczne.

  Czas wykonania: 20 min
  Ilość porcji: 4 sztuki (2 porcje)

Składniki:

2 jajka
½ dojrzałego awokado
sok z cytryny
szczypta pieprzu
szczypta soli

Przygotowanie:

Jajka gotować przez 10 minut z dodatkiem soli, wystudzić przelewając zimną wodą i obrać.

Przekroić jajka na pół

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close