Fit pasta jajeczna na kanapkę :)

13.04.2017

Nie pamiętam żebym kiedykolwiek robiła pastę jajeczną, więc chyba jej nie robiłam. Będąc w posiadaniu
Składniki:
3 jajka 1/2 papryki czerwonej 2 łyżki posiekanego szczypiorku2 łyżki jogurtu naturalnego 1 łyżeczka musztardy sól himalajska do smaku pieprz ziołowy i czarny do smaku natka pietruszki opcjonalnie
Przygotowanie:Jajka ugotuj na twardo. Użyłam

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close