Placki z cukinii z pastą twarogowo-szczypiorkową

19.04.2017

Sezon na cukinię uważam za otwarty ! Rozpoczynam od wegetariańskich placuszków z dodatkiem twarożku. Bardzo pyszne i jak zwykle -banalne danie ! Wystarczy zmieszać składniki, usmażyć i gotowe. Szybko i prosto i przyjemnie !
Składniki:
Cukinia- 1 większa sztukaMąka pszenna pełnoziarnista- 1-2 łyżkiOtręby pszenne- 1 łyżkaJajko- 2 sztukiSól PieprzKoperekTwaróg-

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close