Koktajl bananowo-migdałowy

20.04.2017

Tym razem koktajl nieco w wiosennej scenerii, chociaż raczej za oknem mamy kwiecień-plecień, który nie oszczędza nam deszczu, deszczu ze śniegiem…i słońca zarazem. Jednak mimo wszystko udało mi się uchwycić wiosenną zieleń

Składniki (2 porcje):

2 dojrzałe banany
pół dojrzałego awokado
1 szklanka mleka migdałowego (lub innego roślinnego)
3-4 łyżki bezglutenowych płatków owsianych
sok z połowy cytryny

Przygotowanie:

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close