Ciasto drożdżowe z cebulą i serem

28.04.2017

Drożdżówki na słono…uwielbiam

Składniki na 1 porcję:

20 dkg. gotowego drożdżowego ciasta

2 duże cebule

10 dkg. startego sera

1 łyżka oleju

sól

pieprz

Cebulę obieramy i kroimy w cienkie paski. Na patelnię nalewamy olej i wrzucamy cebulę i dusimy na małym ogniu przez 10 min. Ciasto wałkujemy o grubości 0,5 cm. posypujemy dużą ilością

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close