Leniwe pierogi

02.05.2017

Leniwe pierogi powinny być miękkie i puszyste, ciężko jednak odpowiednio dobrać składniki, aby taki efekt uzyskać.

Po wielu próbach i eksperymentach udało się uzyskać smak, który pamiętam z dzieciństwa.

Posypane cukrem i oprószone cynamonem smakują rewelacyjnie.

Leniwe pierogi

SKŁADNIKI:

250 g twarogu tłustego lub półtłustego

1 jajko

3/4 szklanki mąki

1 łyżka cukru

mąka do podsypywania

cukier i cynamon

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close