Cukinia zapiekana z orzechami i niedźwiedzim czosnkiem

05.05.2017

Cukinię uwielbiam pod każdą postacią! Dziś na obiad w formie zapiekanej, z dodatkiem czosnku niedźwiedziego i orzechów!

Składniki:2 młode cukinie
1 biała cebula
5 listków czosnku niedźwiedziego
2 jajka
2 łyżki bułki tartej
4 łyżki zmielonych orzechów
2 łyżki gęstej śmietany
2 łyżki posiekanej natki pietruszki
3 łyżki

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close