Placuszki batatowo-cukiniowe

05.05.2017

Składniki :

mała cukiniapołowa średniego batata2-3 łyżki mąki kukurydzianejjajkosól, tłuszcz do smażenia
Przygotowanie:Umytą, nieobraną cukinię zetrzeć na tarce, posypać solą i pozostawić na chwilęObrany batat również zetrzećCukinię odcisnąć, połączyć z batatem, dodać mąkę, jajko, odrobinę soli- wymieszaćSmażyć cienkie placuszki na rozgrzanym tłuszczu z obu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close