Zupa rybna z pieczarkami, krewetkami, ryżem i warzywami

06.05.2017

Bardzo sycąca wersja zupy rybnej ze szparagami, cukinią, pieczarkami, porami, krewetkami i ryżem. Zupa ta może z powodzeniem zastąpić główne danie.

SKŁADNIKI

1/2 korzenia selera3 średnie marchewki1 korzeń pietruszki2 duże pory1 cebula2 ząbki czosnku5 liści laurowych6 ziaren ziela angielskiego500 g zielonych szparagów300 g pieczarek1 cukinia500 g filetu

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close