Karczek Po Warszawsku w Galarecie Pieczeniowej

Skład:

1 kg karkówki

przyprawa do karkówki

sól

8 ząbków czosnku

Na Farsz:

4 jajka

1 łyżka majonezu Folwark

1 łyżka chrzanu ze słoiczka

sól

Dodatkowo:

1 opakowanie żelatyny (na 1litr)

kilka kropel soku z cytryny

Przygotowanie:

Karkówkę myjemy, oczyszczamy i osuszamy ręcznikiem papierowym.

Za pomocą noża robimy nacięcia w które wbijamy po ząbku

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close