Krem z czerwonej soczewicy z curry

09.05.2017

Tym razem kolejna zupa w smakowar’owym przepiśniku, moja ukochana zupa krem z czerowonej soczewicy z curry

Składniki:

ok. 400 ml bulionu mięsno-warzywnego
1 puszka pomidorów
3 średniej wielkości marchewki
1 ząbek czosnku
1 mała biała cebula
200 g nieugotowanej czerwonej soczewicy
0,5 łyżeczki curry
sól, pieprz ziołowy

Przygotowanie:
Na rozgrzanym oleju w garnku smażymy posiekaną cebulę i czosnek.
Dodajemy

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close