MILKY WAY – SZYBKIE CIASTO BEZ PIECZENIA

09.05.2017

WYKONANIE: ŁATWEPRZYBLIŻONY CZAS PRZYGOTOWANIA: 30 MINUT(+ OKOŁO 12 GODZIN CHŁODZENIE)ORIENTACYJNA CENA POTRAWY: 25 ZŁ.ILOŚĆ PORCJI: 10-15WYMIARY BLACHY: 25*25 CM.
Składniki na krem:3/4 szklanki mleka,opakowanie cukru wanilinowego,około 1/2 szklanki cukru,około 400-420 g mleka w proszku,opakowanie masła (nie margaryny!) – wcześniej wyjąć z lodówki, aby miało temp. pokojowąSkładniki na polewę czekoladową:2

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close