Kurczak z penne w sosie pieczarkowym

11.05.2017

Składniki:ok. 800 g piersi z kurczaka3 ząbki czosnkuprzyprawa do kurczakasól i pieprz1/2 łyżeczki tymianku1 mała cebula1/2 kg pieczarek1/2 pęczka natki pietruszkimakaron penne1/2 szklanki śmietany 18 %1/2 szklanki białego wina1 szklanka bulionu z kurczakastarty ser żółty do posypania2 łyżki mąki pszennejCebulę i czosnek posiekaj. Podsmaż na odrobinie oliwy z oliwek.

Czytaj Dalej

Komentarze

Serwis używa plików „cookies”. Brak zmiany po stronie Użytkownika ustawień przeglądarki jest równoznaczny z wyrażeniem zgody na ich użycie. więcej informacji

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close